ASCOR Iași te pune în mișcare. Aleargă pentru dorințe 2.0 – cros caritabil

Arhiepiscopia Iașilor Mai 26, 2022

Organizatorii evenimentului au dat drumul înscrierilor, care poate fi făcută completând următorul formularul pus la dispoziție.  În funcție de vârstă și de anduranță, există două trasee disponibile, de 5 și de 10 kilometri, care unește cele mai importante obiective turistice din cetatea Iașilor: Palatul Culturii, Ștefan cel Mare, Biserica Sfinții Trei Ierarhi, Catedrala Mitropolitană, Palatul Braunstein, Casa de Cultură a Studenților, clădirea Bibliotecii Central Universitare și multe altele.

Organizatorii anunță că premiile sunt vor fi pe măsura evenimentului, iar taxa minimă de participare este de 35 de lei, bani care vor fi redirecționați spre organizarea unei tabere pentru copiii din mediile defavorizate.

„În tot ceea ce facem avem nevoie de un sens, de un scop, de o linie de finish, la care dorim să ajungem. De data aceasta, prin intermediul acestui cros avem mai multe linii de sosire. Una este atinsă de alergătorii care vor face o faptă bună, iar o alta, sperăm să fie atinsă de noi, organizatorii crosului, care dorim să facem viața mai bună unor copii. Cred că și unii și alții alergăm în același timp pentru normalitate, alergăm împlinind dorințe”, a declarat Iulian Tomeac, președintele ASCOR Iași.

Pentru a afla toate detaliile evenimentului, puteți urmări evenimentul creat pe Facebook.

Activitatea este organizată în colaborare cu Buha Sport, Running Iași și KinteticFIT Iași. Identitate vizuală creată de Wincero.

Citește alte articole despre: actualitate, Arhiepiscopia Iasilor, stiri